Forsiden / Gode anmeldelser for Steinene roper


Gode anmeldelser for Steinene roper

I anmeldelsene brukes vendinger som "uhyre interessante bok" (Dagen) og "på det sterkeste vil oppmuntre mange til å lese" (Utsyn). Dette er gledelig og understøtter at boken Dagfinn Stærk har skrevet, er svært berikende.

Anmeldelsen i Utsyn er signert Hjlamar Bø, leder for NLM utland som frimodig avslutter anmeldelsen med ordene: 
«Dette er en godt skrevet bok om en viktig del av vår kirkehistorie som jeg på det sterkeste vil oppmuntre mange til å lese.»

Les et utdrag av boken her: Steinene roper 

(Klikk på bildet for å lese anmeldelsen i Utsyn) 
Første anmeldelse stod i Dagen tildig i mai, signert redaktør Tarjei Gilje. Han la ikke i mellom i ingressen:

«En gang hadde Nord-Afrika en sterk og blomstrende kirke. Men noen ganger vinner de som bekjemper den kristne kirken. Blir dette historien om oss?» Trykk på bildet for å lese anmeldelsen


Men boken er i større grad opptatt av å beskrive hvor viktig den delen av kristenheten var i kirkens spede begynnelse. Gilje trekker frem både de autentiske martyrberetingene (både kirkens beretninger og fra de romerske retttsprotokoller), kirkens indrekrikelig konfliktøløsing og arbeidet for religiøs toleranse og trosfirhet – på 100-tallet (!) – og avslutter sin anmeldelse med førlgende: 

«Dagfinn Stærk fortjener ros både for grundig arbeid, for tankevekkende betraktninger, edruelig analyse og sindige formaninger.»
Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Sara Løkvik Husby (32) er bosatt i Trondheim. Hun har lagt handlingen i sin debutroman til hjembyen. Men dens tema er blitt utspilt til alle tider og overalt; forelskelsens bitre bakside. Men også den kan gi ny retning, ny innsikt.

Les mer...

Yes! Efrem forlags første roman for voksne – første anmeldelse: «Solid»

Les mer...


Motta vårt nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på FacebookLes mer...