Helgener og legender


Jomfru Maria

- Legender få Mellomalderen

Solveig Brandal

I denne boka ser vi Jomfru Maria med mellomalderauge. Lesaren får eit spanande, mystisk og folkeleg møte med mariakulten i Europa og i Norden. Ein får òg eit møte med Maria i Bibelen og med urbiletet av den mora som har medynk med alle dei som lid
Kr 288,-



Sankt Halvards liv, død og jærtegn

-

Sigrid Undset

Dette er Sigrid Undsets vakre fortelling om St. Hallvard, Oslo bys skytshelgen. En spennende historie om en motvillig helt, drap og mirakler. BOKEN ER DESSVERRE UTSOLGT.
Kr 199,-



Fioretti

- En blomsterkrans om Frans av Assisi og hans førse brødre

Hugolinus

Et klassisk mesterverk skrevet av en ukjent fransiskanermunk på 1300-tallet. Boken inneholder små fortellinger om Frans av Assisi og hans følgesvenner. Med sitt vakre språk regnes den som et av høydepunktene i italiensk litteratur.
Kr 268,-



Om forlagene

Handleguide

Lenker

Nyheter |

Arkiv

Endelig! Romanen «Lutheri!» er ført i pennen av Ola I. Breivega, filolog og tidligere leder av Noregs Mållag. Han har før gitt ut fagbøker om nynorsk og klarspråk, men dette er hans første roman. Med sine 77 år vil han trolig være årets eldste debutant i Norge. Det er feiende flott! Gratulerer!

Les mer...

I anmeldelsene brukes vendinger som "uhyre interessante bok" (Dagen) og "på det sterkeste vil oppmuntre mange til å lese" (Utsyn). Dette er gledelig og understøtter at boken Dagfinn Stærk har skrevet, er svært berikende.

Les mer...


Motta vårt månedlige nyhetsbrev


Kunder
Registrerte MailMojo
Test Efrem


Nå: Portofri A-post!

Bøker til ordinær pris sendes alltid portofritt.

Les mer...

Følg Efrem på Facebook



Les mer...